lukotava notikumi dalibnieki lauka izdotie instrumenti darbnica

INTEGRATRONS

 

baltas naktis

 

baltas naktis

 

 

INTEGRATRONS


ir ģeomagnētiskais krustpunkts, kur satiekas maģija, māksla un zinātne. Ar šādu nosaukumu ir pazīstams īpaši spēcīgs enerģētiskais punkts, kas atrodas Mojave tuksnesī Landersā, Kalifornijā, 32 kilometrus uz ziemeļiem no Joshua Tree nacionālā parka. Šeit 1957 gadā ufologu Džordžu Van Tasselu meditējot indiāņu svētajās klintīs piemeklēja vīzija par vietas īpašo nozīmi un spēku, ko tā spēj dot cilvēkiem. Turpinot meditācijas vizionārs saņēma praktiskās norādes no Venēras civilizācijas par celtnes izveidi, kas koncentrēs ģeomagnētisko lauku. Tā tapa INTEGRATRONS – 11,5 m augsts, 16,764 m diametrā koka konstrukciju kupols – elektrostatisks ģenerātors šūnu atjaunošanai un ceļojumiem laiktelpā.
Šobrīd – 40 gadus pēc autora nāves, telpa turpina kalpot cilvēcei, to pārvalda 3 māsas, kuras neaizmirstot Venēras pārstāvju norādes, rīko maģiskajā telpā kristāla trauku meditācijas, psihoakustiskus koncertus un zinātniskas performances.
Mēs Rīgas elektromagnētiskās telpas mākslinieki sanākot kopā 5. janvārī izveidosim īpašo ģeomagnētisko krustpunktu, kur satiksies maģija, māksla, zinātne un mīlestība.
Šo tikšanos, kas veltīta janvārī dzimušajiem, mēs nosaucām par INTEGRATRONU - īpaši pievēršoties Venēras nemirstības dāvanai - Sanjeevanee Vidyaa, un godājot Venēru kā augstāko skolotāju.
Venēra māca saviem sekotājiem – mīlēt visus, ticēt saviem spēkiem un talantiem, dalīties un draudzēties, ļauties mūzikai, skaistumam, zināšanām, gudrībai, piepildīt visas savas vēlmes – šādi atverot ceļu uz apgaismību, jo tikai tas kurš ir piepildijis visas savas vēlmes – visas vēlmes līdz pēdējai, ir gatavs doties tālāk – atstāt šo zemi un saplūst ar gaismu.

 

Gaidīsim Jūs

5. Janvārī / Hāgenskalna Komūnā / Nometņu iela 49 / no pl 19:00

 

20:00 – performance – rituāls – atdzimšanai nemirstībā – INTEGRATRONS:

 

Analogais attēls: Ieva Balode

Analogā skaņa: Bernurits & Soundmeccano

 

Pēc pārtraukuma sekos performance:

 

NEMIRSTĪBAS VĒSTURES LASĪJUMI

 

Dāga Eistena Ennšē grāmatas lasījumi nemirstīgā akordeona pavadījumā.

 

Lasījumi: Jolanta Pētersone

Akordeons: Signe Valtiņa

Grāmata: UC

 

Iespējama nemirstīgo draugu līdzdalība ar citiem nemirstīgiem instrumentiem.

 

http://www.unciti.lv/portfolios/dags-eisteins-ennse-nemirstibas-vesture/

https://www.integratron.com